«Σε άλλη τοποθεσία ο στίβος του ΟΑΚΑ, η χωρητικότητα του γηπέδου θα καθοριστεί από την ζήτηση»

«Σε άλλη τοποθεσία ο στίβος του ΟΑΚΑ, η χωρητικότητα του γηπέδου θα καθοριστεί από την ζήτηση»

«Σε άλλη τοποθεσία ο στίβος του ΟΑΚΑ, η χωρητικότητα του γηπέδου θα καθοριστεί από την ζήτηση»

bet365

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone που διαδραματίζει ενεργό ρόλο στο τεράστιο πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό, Μαρκ Αλεξάντερ μίλησε στο gazzetta.gr για τη νέα μορφή του ΟΑΚΑ δίχως στίβο, αλλά και την αναπόφευκτη γραφειοκρατία για το Athens Alive.

Η εταιρία Redstone που ειδικεύεται στις επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού συγκαταλέγεται στο πολυεθνικό Fund με το οποίο έχει συμπράξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατασκευή του Athens Alive. Η εταιρία με έδρα τον Λονδίνο από την ημέρα που έγινε γνωστό το φιλόδοξο εγχείρημα του ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έσπευσε να ενημερώσει για την επένδυση του «τριφυλλιού», αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Ρόμα - Σαχτάρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την Redstone η συγκεκριμένη επένδυση θα είναι ύψους περίπου 1.1 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα δοθεί εργασία σε τουλάχιστον 15.000 ανθρώπων εκ των οποίων οι 4.000 θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση, ενώ ο ΦΠΑ θα φτάσει στα 18 δισεκατομμύρια και ετησίως οι φόροι που θα εισπράττονται θα φτάνουν τα 5 δισεκατομμύρια σε ορίζοντα εικοσαετίας.

Μετά την μελέτη προ-σκοπιμότητας το πολυεθνικό Fund αναμένει από την κυβέρνηση την έγκριση του σχεδίου με το οποίο όπως τονίζεται θα επαναπροσδιοριστεί το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας.

Ουσιαστικά το project προβλέπει μεταξύ άλλων, σύγχρονα γραφεία, πολυτελή ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής, πισίνες, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, τοίχους αναρρίχησης, ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες με κορωνίδα όλων το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού.

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ μίλησε στο gazzetta.gr αναφορικά με το πλάνο που υπάρχει για τη νέα χωρητικότητα του ΟΑΚΑ αλλά και την μεταφορά του κουλουάρ του γηπέδου σε διαφορετική τοποθεσία. Ο αξιωματούχος της εταιρίας ισχυρίστηκε πως με την κατάργηση του ταρτάν του σταδίου, οι θεατές θα ζήσουν πιο έντονα την ποδοσφαιρική δράση.

«Η βέλτιστη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ χωρητικότητα καθορίζεται από τη ζήτηση. Αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν. Θα είμαστε ευέλικτοι. Η μεταφορά του στίβου σε μια τοποθεσία έξω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου θα φέρει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου πιο κοντά στη δράση και θα βελτιώσει για όλους την εμπειρία των αγώνων».

Ο Μαρκ Αλεξάντερ αναφέρθηκε και στην γραφειοκρατία επισημαίνοντας τον ρόλο της κυβέρνησης, αφού πρόκειται για ένα έργο που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά όλη την χώρα.

«Εκτιμούμε σε γενικές γραμμές τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η γραφειοκρατία. Έχουν μια δουλειά να κάνουν. Αυτή η δουλειά κάνει τη χώρα καλύτερη. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα