Επαφές με τις ομάδες ο Βασιλειάδης

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές με τις ομάδες ο Βασιλειάδης

bet365

Μετά τη συνάντηση με την Super League ο Γιώργος Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι θα έχει επαφές με τις ομάδες, για να συζητήσουν το θέμα της διακοπής αλλά και το πλαίσιο της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με το προεδρείο της Super League, παρά τη διαφορά απόψεων σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η διοργανώτρια αρχή επανέλαβε ότι διαφωνεί με τη διακοπή, αλλά τόνισε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Τόνισαν μάλιστα στον κ. Βασιλειάδη, ότι οι μικρές ομάδες είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο.

Ρόμα - Σαχτάρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού πάντως είπε ότι θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών με ανθρώπους και φορείς του ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από τις πιο μικρές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα