Πασαλίδης στο gazzetta.gr: «Παίζουμε για την πάρτη μας, για τον στόχο μας»

Πασαλίδης στο gazzetta.gr: «Παίζουμε για την πάρτη μας, για τον στόχο μας»

bet365

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, μίλησε στο gazzetta.gr για το στόχο της 5ης θέσης, τον Αστέρα που παίζει πάντα για την πάρτη του αλλά και τον ίδιο που νιώθει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα.

Πέρυσι στον Αιγινιακό και στη Football League. Φέτος στη Super League και ένας από τους βασικούς πυλώνες του Αστέρα.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα, με την παρουσία του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι άδικα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα ματς των Αρκάδων φέτος, θα τον έχουν ξεχωρίσει για το αρχοντικό του στιλ και το πολύ καλό διάβασμα των φάσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό έκανε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να σκοράρει το τρίτο του φετινό τέρμα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Διούδη,

Μιλώντας, στο gazzetta.gr, μετά το ματς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, μίλησε για το μυστικό του φετινού Αστέρα, για τις δικές του εμφανίσεις και το... παράξενο συναίσθημα να δέχεσαι γκολ στο τέλος.

Είναι επιτυχία του Αστέρα να φεύγει από τη Λεωφόρο με τη στεναχώρια της ισοπαλίας;

«Σίγουρα, ίσως να ήταν λίγο παράξενο που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος, ίσως να μην ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά κι η ισοπαλία είναι σημαντική σε μια τέτοια έδρα. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το στόχο μας που είναι η 5η θέση».

Που θα κριθεί η κατάκτηση της 5ης θέσης από τη στιγμή που την... κυνηγούν πολλοί;

«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, είναι πολλές οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το κάθε ματς το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Εχεις καταφέρει και έχεις κερδίσεις την εκτίμηση των φιλάθλων, πέρα των ανθρώπων της ομάδας.

«Εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπό μου και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Υπάρχει κάτι που θέλετε να βελτιώσετε;

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κάπου βελτίωση. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί σε κάθε ματς, απλά σε κάποιο μπορεί να μην βγαίνει σε έναν ποδοσφαιριστή και σε κάποιο άλλο να βγαίνει. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Κανένας «μεγάλος» δεν νίκησε φέτος τον Αστέρα δύο φορές.

«Παίζουμε κάθε ματς για την πάρτη μας και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε στο τέλος να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα