Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Βούλτση

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Βούλτση

Δημήτρης Τομαράς
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Βούλτση

bet365

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε συλλυπητήρια ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Γιάννη Βούλτση. Τι αναφέρουν οι Πειραιώτες.
Πιο αναλυτικά:
ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ανακοίνωση: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον θάνατο του Γιάννη Βούλτση. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Βούλτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα που ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου συμπλήρωνε 93 χρόνια ζωής. Ο Γιάννης Βούλτσης εκπροσωπούσε, επί σειρά ετών, τον Ολυμπιακό, σε όλες τις νομικές του υποθέσεις και συνέβαλε τα μέγιστα σε νομοθετήματα υπέρ του ποδοσφαίρου, αφήνοντας το στίγμα του στην αθλητική -και όχι μόνο- δικαιοσύνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα