ΑΕΚ: «Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή μας τσουβαλιάζει»

ΑΕΚ: «Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή μας τσουβαλιάζει»

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: «Η απόφαση για επ' αόριστον διακοπή μας τσουβαλιάζει»

bet365

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το γεγονός της απόφασης για την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος που πήρε η Κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι όταν το ζητούσε η ΑΕΚ τότε οι κιτρινόμαυροι είχαν λοιδορηθεί.

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει επ' αόριστον το πρωτάθλημα μετά τα γεγονότα της Τούμπας είναι ότι με αυτήν την κίνηση η Ένωση θεωρεί ότι «τσουβαλιάζεται».

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υποστηρίζουν ότι είναι οι μόνοι με σοβαρή και θεσμική στάση και ότι είναι μάλιστα οι μόνοι που είχαν ζητήσει θεσμικά να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσουν οι δικαστικές υποθέσεις, αλλά τότε είχαν λοιδορηθεί γι' αυτήν την πρόταση.

Άλλωστε η ΑΕΚ ποτέ δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους και ειδικότερα πριν το παιχνίδι της Τούμπας προκειμένου να μην δυναμιτίσει το κλίμα, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αναμένεται πλέον η επίσημη αντίδραση εναντίον της απόφασης για την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα