Σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό!

Δήμος Μπουλούκος
Σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό!

bet365

Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, σε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρωϊ -πρωϊ πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τις αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Στο τραπέζι έχει πέσει ήδη η διακοπή του πρωταθλήματος, ως άμεσο μέτρο, προκειμένου να επιλεγούν στη συνέχεια οι δράσεις της κυβέρνησης για την καταπολέμηση όλων των απαράδεκτων φαινομένων στο χώρο του ποδοσφαίρου.

O Γιώργος Βασιλειάδης είχε ήδη μιλήσει με την UEFA και τη FIFA και γνωρίζει τη θέση τους για όσα συμβαίνουν και στο πλαίσιο αυτό μιλά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βασιλειάδης θα πάρει το πράσινο φως από τον Πρωθυπουργό για άμεσα και δραστικά μέτρα και αναμένονται ανακοινώσεις εντός της ημέρας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα