Ξεκίνησαν εργασίες για να μπει δίχτυ ασφαλείας στην Τούμπα

Gazzetta team
Ξεκίνησαν εργασίες για να μπει δίχτυ ασφαλείας στην Τούμπα

bet365

Στο γήπεδο της Τούμπας έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ στη Θύρα 1 προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να μην την ξαναπατήσουν…

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων το ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής με την παρουσία κόσμου, κάτι που εκτός από τον «συναγερμό» στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου, έφερε και διαρκές συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύσουν προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τοποθετηθεί δίχτυ ασφαλείας στη θύρα 1, στο σημείο πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και μέχρι τη φυσούνα που οδηγεί από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που δεν είχε συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα