Από τις 08.30 ανοίγουν τα εκδοτήρια στην Τούμπα

Από τις 08.30 ανοίγουν τα εκδοτήρια στην Τούμπα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πριν από λίγο την απόφασή της να ανοίξουν στις 08.30 το πρωί της Κυριακής (11/3) τα εκδοτήρια για την πώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και το «σβήσιμο» των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί (08.30) από τα εκδοτήρια και ΜΟΝΟ τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πιο αναλυτικά:

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (11.03) στις 08:30 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα

Τιμή

1

€40

2, 3

€30

5, 6

€25

4, 4A

€15

8

€15

VIP 3ου:

€150

VIP 4ου:

€150

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Η πώληση μέσω Internet και από τα καταστήματα Γερμανός δεν θα λειτουργήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα