«Οικογενειακό» διπλό και τακτική στη Λαμία

«Οικογενειακό» διπλό και τακτική στη Λαμία

bet365

Με άπαντες παρόντες διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής (9/3) στη Λαμία, με τους Φθιωτούς να μην μετρούν προβλήματα τραυματισμών ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Με εξαίρεση τους τιμωρημένους Παντελιάδη και Πίτι, ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει λόγους να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό (11/3, 17:15), για την 25η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (9/3), που ξεκίνησε στις 15:00, οι «κυανόλευκοι» δούλεψαν αρκετά σε ζητήματα τακτικής, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και «οικογενειακό» διπλό, χωρίς απρόοπτα ή τραυματισμούς. Τελευταία προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (10/3) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή της αναμέτρησης.

Κανονικά προπονείται και ο Βάντερσον, που ξεπέρασε το αιμάτωμα που τον ταλαιπώρησε ως την Τετάρτη και υπολογίζεται κανονικά για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Εξάλλου, εκεί οι Φθιωτοί θα έχουν και τη στήριξη πολλών φιλάθλων τους, με την προπώληση των εισιτηρίων να πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα και τη διοίκηση της ομάδας να περιμένει πολύ κόσμο στο ΔΑΚ την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα