Τακτική μέρος ΙΙ από τον Λουτσέσκου

Τακτική μέρος ΙΙ από τον Λουτσέσκου

bet365

Οι τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας είναι αφιερωμένες από τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ πάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάτι που συνέβη και στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Σκόραρε ο Κεϊτά Μπαλντέ τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα Στρασβούργο – Μονακό; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ιατρικό δελτίο τείναι «καθαρό», μετά και την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ δύο μέρες πριν από το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται προκειμένου να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. «Να δείξουν πως ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν απλώς μια κακή μέρα», όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε πάνω στην τακτική και στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής και στο οποίο δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις σ’ ότι αφορά το αρχικό σχήμα.

«Την Παρασκευή (09.03) η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά με τον Ρουμάνο τεχνικό να εξηγεί στους παίκτες του τι θέλει να κάνουν μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς», τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα