Συγκίνησαν Χιμένεθ και παίκτες με τον μικρό Ανδρέα! (pics)

Συγκίνησαν Χιμένεθ και παίκτες με τον μικρό Ανδρέα! (pics)

Συγκίνησαν Χιμένεθ και παίκτες με τον μικρό Ανδρέα! (pics)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τον μικρό Ανδρέα, που δίνει την δική του μάχη για τη ζωή και οι παίκτες της ΑΕΚ τον αποθέωσαν!

Είναι από τις σκηνές που δείχνει την πραγματική δύναμη του ποδοσφαίρου. Που αναδεικνύει τους πραγματικούς πρωταθλητές. Αυτούς της ζωής. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αφιερώσει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον μικρό οπαδό της Ένωσης που δίνει τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο και απέναντι στον Πανιώνιο ήρθε η στιγμή να τον δει από κοντά.

Ο Ισπανός έβαλε τον μικρό Ανδρέα στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά τη νίκη που εκτόξευσε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός. «Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά», φώναξαν οι παίκτες της ΑΕΚ για τον μικρό τους φίλο, ο οποίος έζησε μοναδικές στιγμές! Στη συνέχεια, ο Ανδρέας ανέλαβε να δώσει το βραβείο του MVP στον Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα