Κάμπος: «Νίκες σ’ όλα τα ματς» (vid)

Κάμπος: «Νίκες σ’ όλα τα ματς» (vid)

Gazzetta team
Κάμπος: «Νίκες σ’ όλα τα ματς» (vid)

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος παρέλαβε το βραβείο του Best Goal Ιανουαρίου και μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το γκολ που πέτυχε στην Κέρκυρα και του χάρισε το βραβείο.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός για πρώτη φορά κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο, χάρη ενός γκολ που σημείωσε εναντίον της Κέρκυρας. «Είμαι χαρούμενος. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω βραβείο Best Goal, μέσω ψηφοφορίας του κοινού. Τώρα το γκολ. Ήταν λίγο περίεργο, αλλά ήταν όμορφο», σχολίασε και θυμήθηκε ένα σχεδόν παρόμοιο γκολ που είχε πετύχει εναντίον του Άγιαξ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Κόντρα στον Άγιαξ ήταν ένα διαφορετικό γκολ. Διαφορετική γωνία και ήθελα να το κάνω. Αυτό στην Κέρκυρα ήταν λίγο τυχερό».

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και τώρα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τζάλμα Κάμπος:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα