Θα εξετάσει την επιστολή ο Βασιλειάδης, αλλά...

Gazzetta team
Θα εξετάσει την επιστολή ο Βασιλειάδης, αλλά...

bet365

Ο Υφυπουργός αθλητισμού έλαβε την επιστολή της ΑΕΚ, ωστόσο όπως προέκυπτε από το περιβάλλον αυτή θα είναι η έσχατη λύση...

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη έστειλε η ΑΕΚ, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτήν ζητά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να αναβληθεί το πρωτάθλημα «εωσότου τελεσιδικήσουν οι εκκρεμούσες υποθέσεις που δύνανται να επηρεάσουν, αφενός τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφετέρου τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, ήτοι οι υποθέσεις που αφορούν παραβάσεις του αρ.15 παρ. 4β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει την επιστολή και θα την εξετάσει αλλά όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του η αναβολή θα είναι η έσχατη λύση για τον Υφυπουργό. Κι αυτό γιατί εκτιμούν στο Υφυπουργείο πως μία τέτοια απόφαση θα ρίξει κι άλλο λάδι στο ήδη έκρυθμο κλίμα! Μένει να δούμε και την επίσημη απάντηση (εάν υπάρξει τέτοια) από τα χείλη του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα