Στην Τούμπα έφταιγε πάλι η…διαιτησία; Ή, μήπως…προκάλεσε ο Γκαρθία;

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Στην Τούμπα έφταιγε πάλι η…διαιτησία; Ή, μήπως…προκάλεσε ο Γκαρθία;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος διατυπώνει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποια ερωτήματα για το ντέρμπι της Τούμπας και καταλήγει σε συμπέρασμα.

Ένα ερώτημα που πρέπει να διατυπωθεί και να απαντηθεί μετά τα γεγονότα της Τούμπας είναι (κι) αυτό: Τώρα, αυτή τη φορά, τι έφταιξε στην εξέδρα του ΠΑΟΚ και εκτοξεύθηκε το αντικείμενο προς τον προπονητή του Ολυμπιακού;

Ρε παιδί μου, άλλες φορές έλεγαν ότι τους έφταιγαν οι διαιτητές. Ότι δηλαδή η διαιτησία και γενικότερα, αλλά και ειδικότερα, στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ευνοούσε τον Ολυμπιακό. Και καλά ξεσπούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάνω στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού. Όπως στο τελευταίο μεταξύ τους ντέρμπι, που είχε διακοπεί το 2016, υποτίθεται λόγω της διαιτησίας του Παππά.

Φέτος, τι πρόβλημα έχει ο ΠΑΟΚ με τη διαιτησία; Εκτός κι αν έχει κανένα πρόβλημα και δεν το ξέρουμε. Φανταζόμαστε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλιώς «θα πέσει φωτιά να μας κάψει»!

Μήπως, όμως, ο Ολυμπιακός προκάλεσε την εξέδρα του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Έλεγαν π.χ. στον Παναθηναϊκό ότι είχαν μπει μέσα από τη Θύρα 13, επειδή τους…τσάτισε τότε ο Βίτορ Περέϊρα. Τώρα, τους τσάτισε τους ΠΑΟΚτζήδες μήπως ο Όσκαρ Γκαρθία η, κανείς άλλος; Όχι. Δεν υπήρξε η παραμικρή πρόκληση εκ μέρους της αποστολής του Ολυμπιακού.

Άρα, προς τι αυτή η συμπεριφορά της εξέδρας του ΠΑΟΚ; Ένας ήταν; Ένας ήταν ΠΡΙΝ καν αρχίσει το ματς-και στόχευσε και πέτυχε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού. Κανείς δεν ξέρει πόσοι άλλοι θα ήταν στη διάρκεια του αγώνα! Μπορεί και να ήταν εκκλησία το γήπεδο. Να βοηθούσε και το σκορ, να βοηθούσε κι ο διαιτητής, να βοηθούσε κι ο καιρός (βροχή!), να βοηθούσε κι η όλη προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να μην συνέβαινε τίποτα. Όμως, σίγουρα συνέβη κάτι αρκούντως σοβαρό ΠΡΙΝ καν την έναρξη του αγώνα.

Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Πέταξαν από την εξέδρα, και δη την κεντρική του ΠΑΟΚ, αντικείμενο και τραυμάτισαν τον προπονητή του Ολυμπιακού. Το είδαμε όλοι, το καταγράφει κι η έκθεση της Αστυνομίας, ξεκάθαρα. Υπήρξε σύλληψη του δράστη. Εδώ μιλάμε για γεγονός, για δεδομένο. Αυτό ακόμη δεν έχει απαντήσει ο ΠΑΟΚ! Έγινε η, δεν έγινε το συμβάν;...

Όλα τα άλλα, είναι να΄ χαμε να λέγαμε. Πόσο…πολύ τραυματίστηκε... Τι είπε ο γιατρός του αγώνα, που είναι και γιατρός στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Ακαδημία)!…Αν δηλώθηκε ο Γκαρθία στο φύλλο αγώνα μία ώρα πριν κι όχι 75 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα…Κλπ, κλπ, κλπ.

Όλα αυτά είναι να΄ χαμε να λέγαμε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.