Τηλεφώνημα-μύθος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εξηγεί με... όρους Φυσικής το χτύπημα στον Γκαρθία! (audio)

Gazzetta team
Τηλεφώνημα-μύθος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εξηγεί με... όρους Φυσικής το χτύπημα στον Γκαρθία! (audio)

bet365

Δεν ξανάγινε: Καθηγήτης Φυσικής εξηγεί σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με... επιστημονικούς όρους πόσο δύναμη είχε το ρολό χαρτί που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία στο ματς της Τούμπας!

Aπό το βράδυ της Κυριακής, πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το αντικείμενο που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρθία. Πόσο δυνατά έπεσε, αν το ρολό ήταν συμπαγές ή στον αέρα είχε ξετυλιχθεί, αν τον χτύπησε κοντά στο μάτι ή στο χείλος, αν μπορούσε να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό ή είχε ζαλάδες. Τόνοι... μελάνι, εκατοντάδες κείμενα, δεκάδες ραδιοφωνικές ώρες για το τι έγινε.

Όμως την... διαφορά την έκανε το Ράδιο Μetropolis995 στην Θεσσαλονίκη με ένα τηλεφώνημα που με διαφορά χαρακτηρίζεται ως το «τηλεφώνημα της χρονιάς»! Τα πολλά λόγια σε αυτή την περίπτωση είναι φτώχεια.

Πατήστε τον σύνδεσμο, επιστρατεύσετε τις γνώσεις που πήρατε από το σχολείο στο μάθημα της Φυσικής και... καλή σας διασκέδαση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα