Πήρε εξιτήριο ο Γκαρθία

Gazzetta team
Πήρε εξιτήριο ο Γκαρθία

bet365

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Οσκαρ Γκαρθία πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε κατά τη διάρκεια της χτεσινής νύχτας και μετά τον τραυματισμό του από ρολό ταμειακής μηχανής στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ισπανός τεχνικός διανυκτέρευσε σε σουίτα του 4ου ορόφου, ενώ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για την αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού, αφού μία κλούβα της Αστυνομίας υπήρχε έξω από το νοσοκομείο και ένα περιπολικό περιφερόταν γύρω από αυτό, ενώ και οι άνδρες ασφαλείας στην είσοδο δεν επέτρεπαν σε κανέναν να μπει στο χώρο εντός του νοσοκομείο πριν γίνει έλεγχος.

Την γνωμάτευση και το εξιτήριο υπογράφει η νευρολόγος, που εφημέρευε, και η οποία διέγνωσε μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη, αλλά και ναυτία.

Στο πλευρό του 44χρονου Ισπανού προπονητή βρίσκεται ο Κούλης Δουρέκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα