Άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο «Διαβαλκανικό»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο «Διαβαλκανικό»!

bet365

Ο... αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακού εκτός γηπέδου καλά κρατεί! Αντιπροσωπεία του Δικεφάλου έχει μεταβεί στο νοσοκομείο που είναι ο Γκαρθία. Πιθανότατα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» να μεταβεί στο Παπανικολάου που εφημερεύει.

Από την πρώτη στιγμή που στον ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν ότι ο Γκαρθία πάει για εξετάσεις στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο έστειλαν αντιπροσωπεία για να έχει ενημέρωση. Από κει και πέρα υπάρχει η πληροφορία πως ο Ισπανός τεχνικός θα φύγει από εκεί και θα πάει στο νοσοκομείο Παπανικολάου το οποίο είναι δημόσιο και είναι αυτό που εφημερεύει στην Θεσσαλονίκη καθώς ο κανονισμός αναφέρει πως η διάγνωση πρέπει να είναι από δημόσιο νοσοκομείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα