Μουνιέ: «Όσο το σώμα μου αντέχει θα βοηθάω τον Παναθηναϊκό»

Μουνιέ: «Όσο το σώμα μου αντέχει θα βοηθάω τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μουνιέ: «Όσο το σώμα μου αντέχει θα βοηθάω τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Άντονι Μουνιέ, μίλησε για την επιστροφή του στην δράση, τη νίκη του Παναθηναϊκού και φυσικά το γκολ που σημείωσε, ενώ τόνισε πως πλέον ανταποδίδει την βοήθεια που του έδωσαν οι «πράσινοι» το καλοκαίρι σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του: «Μετά από πολύ καιρό, αν και δεν ήμουν στο 100% των δυνατοτήτων μου ήθελα να παίξω, ήθελα να συνεχίσουμε αυτή την άξια νίκη μας, όπως αρχίσαμε στην Λάρισα και ο στόχος μας είναι η πέμπτη θέση. Αυτή η νίκη είναι η δεύτερη σερί μετά από αυτή στη Λάρισα, άρα όλα πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε»

Πρώτη φορά έμεινα τόσο καιρό εκτός, οπότε τους είχα πει πως αν σκοράρω θα πάω να γιορτάσω μαζί τους, ήταν μια όρεξη που είχα να πάω να τους ευχαριστήσω, γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι καθημερινά δίπλα μας μας βοηθάνε και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ σήμερα».

Για το αν είναι έτοιμος για μια νέα καριέρα στην Ελλάδα: «Στην Ιταλία η πρώτη σεζόν πήγε καλά, μετά έγινε αλλαγή προπονητή και παραγκωνίστηκα, βρέθηκα σε μια κατάσταση που έπρεπε να δουλέψω πολύ πνευματικά. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε το χέρι σε μια δύσκολη περίοδο για μένα και γι' αυτό τώρα του το ανταποδίδω. Θα είμαι εδώ όσο το σώμα μου αντέχει να βοηθάω τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει να στείλει ένα μήνυμα στον Μιραλάς ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής: «Δεν είμαι για να στείλω μήνυμα εδώ, απλά θα πω πως έχουμε έναν σημαντικό αγώνα την Κυριακή και οι δύο νίκες που κάναμε τώρα είναι το έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι. Τα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικά, οι συμπαίκτες μου μου μιλούν συνέχεια για το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που ξέρω από μικρός είναι πως τα ντέρμπι δεν είναι για να παίζεις, αλλά για να κερδίζεις!»

Για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών κι όσα τους είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου: «Ουδέν σχόλιο»

Για το αν νιώθει και πάλι δυνατός: «Ήμουν νέος τότε, αισθανόμουν δυνατός, σήμερα είμαι ακόμα δυνατότερος κι όσο το σώμα μου μου το επιτρέψει κι έχουμε τους ανθρώπους που μας βοηθάνε πολύ στο Κορωπί, ο στόχος μου είναι να κάνω την ίδια καλή εμφάνιση όπως έκανα απόψε».

Για το γκολ που σημείωσε: «Μου έμαθαν απ' όταν ήμουν μικρός πως να μπαίνω στην περιοχή. Όταν μπαίνω στην περιοχή εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει, οι αμυντικοί φοβούνται μη κάνουν πέναλτι. Εγώ ήμουν λοιπόν αυτός που είχε την επιλογή, είδα τον χώρο και έκανα ένα δυνατό πλασέ. Ο τερματοφύλακας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα