Χωρίς νέα προβλήματα η Ξάνθη με Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
Χωρίς νέα προβλήματα η Ξάνθη με Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Έτοιμη και χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι η Ξάνθη, με μοναδικό απόντα τον ανέτοιμο Λουσέρο...

Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και στο «διπλό» μικρής διάρκειας, μία μέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά το πέρας των ασκήσεων, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα (15:00) από τους οποίους απουσιάζει μόνο ο ανέτοιμος Λουσέρο. Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα