Με Πέλκα στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Πέλκα στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (25/2) κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δημήτρης Πέλκας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που όλη την εβδομάδα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, πήρε μέρος σ' ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή του «Δικεφάλου» στην οποία συμμετέχουν οι:

Σκόραρε ο Μάρτινς οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Ιντερ - Μπενεβέντο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα