Αποστολή χωρίς έξι ο Ανιγκό στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή χωρίς έξι ο Ανιγκό στον Λεβαδειακό

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Λεβαδειακού για το ματς με τον ΠΑΣ εκτός έδρας. Εκτός τέθηκαν έξι παίκτες για τιμωρίες και τραυματισμούς.

Οι Επασί και Νιασέ είναι τιμωρημένοι ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ντιόγκο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ και Καλτσάς. Μετά το τέλος της προπόνησης του Λεβαδειακού Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες: Δασκαλάκης Τάσος, Σωτηρίου Δημήτρης, Λεονάρντο, Μητρόπουλος Παύλος, Τριποτσέρης Θεόδωρος, Ζοάο Φάβαρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Ομπιόρα, Γιακουμάκης Πέτρος, Τσαμπούρης Σάββας, Ζαραδούκας Γιάννης, Καραχάλιος Ζήσης, Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι, Σουμπίνιο, Καθάριος Νίκος, Ιωαννίδης Φώτης και Νίκας Γιώργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα