Λουτσέσκου: «Και πάλι παίζουμε για τρεις πόντους»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Και πάλι παίζουμε για τρεις πόντους»

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε πως η ομάδα του διανύει μια ακόμα εβδομάδα μιας κι η νίκη με τον Ολυμπιακό δίνει επίσης τρεις βαθμούς.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά είπε στη NOVA:

Για το αν ο αγώνας της Κυριακής είναι διαφορετικός για τον ίδιο ή ένας όπως τους υπόλοιπους: "Μία κανονική εβδομάδα για εμάς, θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όμως και πάλι παίζουμε για τρεις πόντους".

Για το αν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία των παικτών: "Τίποτα δεν αλλάζει. Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, πίστη στη δουλειά μας. Γιατί να αλλάξει κάτι; Αισθανόμαστε και καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες, είδαμε τις ουρές στα εκδοτήρια, ξέρουμε θα είναι γεμάτο το γήπεδο, όμως εμείς αφήνουμε όλα αυτά στην άκρη και εστιάζουμε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι".

Για τις επιλογές του σε προηγούμενα ντέρμπι: "Οι αποφάσεις που πήρα ήταν φυσιολογικές, είναι η δουλειά που συνεχίστηκε, αυτά που μετέφερα εγώ και το τεχνικό επιτελείο δε θέλω να μιλήσω για κακή περίοδο κερδίσαμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι που δεν είχαμε κόσμο η ψυχολογία ήρθε με τις νίκες και πήραμε πράγματα και φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε. Όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά, πιστέψαμε στη δουλειά μας και είμαστε πλέον στην κορυφή".

Για την κατάσταση του Πέλκα: "Ο Πέλκας είναι ένας φανταστικός παίκτης. Για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, πολύ σημαντικός για εμάς, έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο της νοοτροπίας του και έχει ένα σπουδαίο μέλλον. Θα δούμε την Κυριακή αν είναι έτοιμος, έχουμε δύο ακόμα ημέρες.

Για το τι παιχνίδι περιμένει την Κυριακή: "Δεν χρειάζεται να πω την άποψή μου. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει ποιότητα, εμπειρία και σίγουρα δυνατό εγωισμό. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση".

Για τις διαφορές συγκριτικά με άλλες χρονιές με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πρωτοπόρος: "Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε τέτοιες συγκρίσεις. Όλα τώρα είναι διαφορετικά, άλλοι παίκτες, άλλη φιλοσοφία, άλλοι προπονητές. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έρχεται για να πάρει ένα αποτέλεσμα, εμείς έχουμε ταυτότητα, δική μας φιλοσοφία και αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Για το αν το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνει τον τίτλο: "Υπάρχουν άλλα 8 παιχνίδια, άλλοι 24 βαθμοί, το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι αυτό λέω πάντα, δεν κοιτάω πιο πέρα, θα παλέψουμε για τους τρεις πόντους. Δεν κοιτάω άλλα αποτελέσματα, αντιπάλους, κοιτάω μόνο την ομάδα μου".

Τι είπε ή τι θα πει στους παίκτες του: "Δεν θα πω κάτι πιο ειδικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα παιχνίδια. Σήμερα κάναμε και την ανάλυση για το παιχνίδι. Οι λέξεις ισορροπία και συγκέντρωση είναι πάντα μέσα στο λεξιλόγιό μας για όλα τα παιχνίδια. Περιμένουμε ο Ολυμπιακός να μας πιέσει, περιμένουμε να παίξει άμυνα με δύο γραμμές, δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να εκμεταλλευτεί τις μπάλες που θα κερδίσει στο τρανζίσιον".

Για την δίψα του κόσμου και την εξάντληση των εισιτηρίων: "Είναι σημαντικό για εμάς που θα έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα και τέτοια στήριξη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε σε εισαγωγικά την ομάδα μακριά από όλη αυτή την κατάσταση. Εστιάζουμε μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλο αυτό, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και είμαι χαρούμενος για το γεμάτο γήπεδο. Η Τούμπα πάντα είναι ο κύριος αντίπαλος για κάθε ομάδα που έρχεται να παίξει στην έδρα μας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα