Ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να απαντήσει με ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να απαντήσει με ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να απαντήσει με ποδόσφαιρο

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αρχίζει να καταπιάνεται με πιο ποδοσφαιρικά θέματα που πάντα αφορούν τον μεγάλο αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναλύει την ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ να δώσει και άλλες απαντήσεις.

Σκόραρε ο Αραούχο στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αποδείξαμε με στοιχεία και παραδείγματα (και φυσικά κανείς δεν τόλμησε να το αμφισβητήσει) πώς γίνεται προσπάθεια ώστε επικοινωνιακά να μειωθεί η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ. Κόσμος και κοσμάκης εκτίθεται καθημερινά, αλλά… τι τους νοιάζει. «Δουλειά» να γίνεται…

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, όσο και αν εκθέτεις τον άλλο με κείμενα και επιχειρήματα, πάντα μπορεί να βρίσκει τρόπους για να συνεχίζει την προπαγάνδα. Γι’ αυτό, τώρα που τελειώνει ο Φεβρουάριος και μετά από 15 συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ, ήρθε ο καιρός γι’ ακόμη περισσότερες και πιο ποδοσφαιρικές απαντήσεις. Εντός γηπέδου βέβαια. Να η ευκαιρία για την ομάδα του Λουτσέσκου που τώρα θα παίξει τα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος.

Λέγεται και γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την καλύτερη ομάδα. Λένε ότι δεν έχει καλό προπονητή. Λένε ότι τυχαία έγινε το σερί. Υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται ενώ όταν παίρνουν σφυρίγματα ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουμε… Κυριακή. Τίθεται θέμα καιρού, κυβέρνησης, ΕΟΚ, ΕΠΟ και πολλών άλλων, μόνο και μόνο για να μειωθεί η δυναμική και η αξία αυτής της ποδοσφαιρικής προσπάθειας.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να απαντήσει γι’ ακόμη μία φορά σε όλα αυτά. Αυτοί μιλάνε για ότι άλλο μπορούν και φαντάζονται εκτός από ποδόσφαιρο. Ας τους θυμίσει λοιπόν ο ΠΑΟΚ το άθλημα για το οποίο «μιλάμε».

Ας τους θυμίσει ο ΠΑΟΚ ποιος έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ. Ας τους αποδείξει και πάλι ποια ομάδα παίζει –με διαφορά- το πιο σωστό, αλλά και πιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Έχει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να δείξει ποια ομάδα έχει την κορυφαία ανασταλτική λειτουργία της φετινής χρονιάς, ίσως και των… πολλών τελευταίων ετών. Μπορεί ο ΠΑΟΚ και αυτή την Κυριακή να αποδείξει πόσο πολύ βελτιώθηκε και δημιουργικά παρουσιάζοντας την μεγάλη ποικιλία παραγωγής ποδοσφαίρου που διαθέτει. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι καλά, ότι ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ έχει Βιεϊρίνια-Μάτος-Πέλκα-Πρίγιοβιτς-Βαρέλα-Μαουρίσιο, τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα και όλοι αυτοί με ακόμη 15 τουλάχιστον καλούς παίκτες, φτιάχνουν το καλύτερο και πιο γεμάτο ποδοσφαιρικό σύνολο, με το σαφώς ψηλότερο ποδοσφαιρικό ταβάνι από όλους τους άλλους.

Και ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες. Απέδειξε μάλιστα ο Ολυμπιακός με την προσπάθεια του Λεμονή ότι παρά τα καλοκαιρινά προβλήματα, μπορεί να παίξει καλά και να κάνει σερί. Τώρα όμως και μετά την λανθασμένη αλλαγή προπονητή έχει θέματα. Τα βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Εκεί υστερεί σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και αυτό μπορεί να αποδειχθεί το βράδυ της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, είναι πιο φορμαρισμένος, είναι περισσότερο ομάδα, παίζει στο γήπεδό του και επειδή η άλλη πλευρά με κάτι ανούσιες κινήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να τους κάνει το χατίρι. Και όταν οι οργανωμένοι λένε ότι… «όποιος κουνηθεί και επιχειρήσει να δημιουργήσει κατάσταση, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα» τότε είμαστε πολύ βέβαιοι ότι κανείς ανόητος ή στημένος δεν θα το ρισκάρει.

* Σήμερα απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ. Η απολογία του Ολυμπιακού για την Τρίπολη όπου τα επεισόδια προκάλεσαν και την διακοπή του αγώνα, πότε είναι; Εκείνα τα βίντεο που υπάρχουν ΚΑΙ στο διαδίκτυο, πώς άραγε δεν έτυχαν μεγάλης προβολής;

* Η ΚΕΔ όρισε τον Αρετόπουλο σε ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Τα περασμένα πραγματοποιήθηκαν με την εποχή του συστήματος όπου ο συγκεκριμένος στιγματίστηκε αρνητικά. Προς τιμήν του αποφάσισε να αλλάξει και να φύγει με ψηλά το κεφάλι και όχι σαν τον Σπάθα, τον Παππά, τον Μήτσιο και τους άλλους. Στην Τούμπα ο Αρετόπουλος έχει άλλη μία ευκαιρία να μας δείξει ότι ο κακός του εαυτός ανήκει στο παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.