Ορεξάτος ο Ουάρντα, βασικός με ΑΕΚ (vid)

Ορεξάτος ο Ουάρντα, βασικός με ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Ορεξάτος ο Ουάρντα, βασικός με ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο Αιγύπτιος πήρε μέρος στην προπόνηση του Ατρόμητου και έδειξε να αφήνει πίσω του όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Καισαριανή.
Το παρών στην προπόνηση του Ατρόμητου έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος είχε απουσιάσει από την πρωινή κάτι που φάνταζε λογικό, αφού ήταν καταπονημένος μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως το αρχικό σοκ. Ο νεαρός είχε τετ α τετ τόσο με τον Νταμίρ Κάναντι, όσο και τον Γιάννη Αγγελόπουλο, στους οποίους και μετέφερε το πως συνέβη το περιστατικό, ενώ και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν στο πλευρό του.
Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και φάνηκε πως μέσω της μπάλας, αποφορτίζεται από την περιπέτεια που έζησε. Φάνηκε ορεξάτος και δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του από το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Αλλωστε κάτι ανάλογο μετέφερε και ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας και το... απέδειξε με την εικόνα του στο Μαζαράκειο.
Μάλιστα όπως ο ίδιος έλεγε σε «πηγαδάκια», δεν προτίθεται επ' ουδενί να αλλάξει την καθημερινότητά του και σε γενικές γραμμές, δείχνει να αφήνει στο παρελθόν τα όσα συνέβησαν στην Καισαριαννή.
Οι Γιαννιώτης, Βασιλακάκης και Μάντσον ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικό έκανε ο Ντιγκινί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα