«Κληρώνει» για Ταυλαρίδη και... αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό!

«Κληρώνει» για Ταυλαρίδη και... αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
«Κληρώνει» για Ταυλαρίδη και... αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό!

bet365

Αυτή την φορά αναβολή δεν υπήρξε! Η υπόθεση Ταυλαρίδη εκδικάστηκε κανονικά και πλέον αν ο Παναθηναϊκός δεν τακτοποιήσει άμεσα την οφειλή προς τον παίκτη κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής παρευρέθηκε κανονικά στη διαδικασία, μαζί με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου, στην εκδίκαση της προσφυγής του κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ΕΠΟ, που αυτή τη φορά δεν αναβλήθηκε, αλλά εκδικάστηκε κανονικά, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου, ζήτησε αναβολή, με επιχείρημα τα χρήματα που περιμένει από διάφορες πηγές, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Εντούτοις, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, με την απόφαση της Δικαιοσύνης να αναμένεται σε μια περίπου εβδομάδα.

Πλέον η υπόθεση, μετά από πολλές αναβολές, που ήταν και ο λόγος που δεν έγινε δεκτή άλλη μια, προχωρά στο «τελικό στάδιο», που περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως ο Ταυλαρίδης αξιώνει 97.00 από το «τριφύλλι», που καλείται πια άμεσα να του τα καταβάλλει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα