Καλύτερα ο Πέλκας, μπαίνει αύριο ο Κάμπος

Σταύρος Σουντουλίδης
Καλύτερα ο Πέλκας, μπαίνει αύριο ο Κάμπος

bet365

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός μπήκε στο πρώτο κομμάτι της σημερινής προπόνησης, ενώ ο Αγκολέζος εξτρέμ αναμένεται από την Πέμπτη (22/2) να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δίνουν «μάχη» για ένα εισιτήριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά οι παίκτες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζουν τη δουλειά τους στο γήπεδο.

«Την ώρα που στην Τούμπα οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν στα εκδοτήρια με την ελπίδα να προλάβουν να κλείσουν θέση για τον αγώνα της Κυριακής, οι παίκτες του Δικεφάλου προετοιμάζονταν ώστε να μπορέσουν να τους κάνουν να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σ’ ότι αφορά την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών:

«Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρώτο σκέλος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος μετά τα ισοκινητικά τεστ, υποβλήθηκε σε τεστ πεδίου και την Πέμπτη (22.02) αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου».

Η προπόνηση της Τετάρτης (21.02) αφορούσε την φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα και τα τελειώματα των φάσεων έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Την Πέμπτη (22.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα