ΣΟΚ: Επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε Ουάρντα

ΣΟΚ: Επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε Ουάρντα

Gazzetta team
ΣΟΚ: Επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε Ουάρντα

bet365

Απίστευτο σκηνικό στην Καισαριανή με τον Αμρ Ουάρντα να δέχεται επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν όπλο και μαχαίρι. Ο Αιγύπτιος κατάφερε να σωθεί τρέχοντας και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Νύχτα τρόμου έζησε ο Αμρ Ουάρντα στην Καισαριανή. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου την στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, όπως ο ίδιος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα. Το ευχάριστο είναι πως ο Ουάρντα κατάφερε να γλιτώσει με γρήγορες κινήσεις και να μπει σε ένα κοντινό μαγαζί, όπου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως πήγε στο τμήμα για να καταθέσει και από την πρώτη στιγμή δίπλα του ήταν άνθρωποι του Ατρομήτου, με τους... κυανόλευκους να στηρίζουν τον παίκτη τους στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς ευτυχώς σωματικά δεν είχε πάθει κάτι. Όσον αφορά τα κίνητρα, αρχικά όπως φάνηκε και από την κατάθεση αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα δείχνουν πως ήταν οπαδικά.

Ο Ουάρντα κατέθετε μέχρι τις 3 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια συνοδεία ανθρώπου της ΠΑΕ που βρέθηκε μαζί του στην αστυνομία πήγε για προληπτικούς λόγους σε ξενοδοχείο όπου και θα μείνει το βράδυ. Όπως είναι λογικό ο Αιγύπτιος είναι σε κατάσταση σοκ μετά τα όσα βίωσε το σημερινό βράδυ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα