Μποροβήλος: «Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο
Για τη θέση του Αστέρα σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο «Arcadia-Sports». «Ο Αστέρας είχε ξεκάθαρη θέση στο σημερινό Δ.Σ όπως έχει πάντα σε ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης εφόσον αυτή υπάρξει και το έχουμε πει αρκετές φορές και στο παρελθόν. Αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας. Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν οι Αρκάδες στηρίζουν μία κεντρική διαχείριση των «12» ή των «16». «Εξετάζουμε πάντα τις όποιες συνθήκες διαμορφώνονται όμως η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και όχι υπέρ της ομαδοποίησης κάποιων ΠΑΕ. Σαφώς θα είναι αρνητικό να υπάρχει μια ρήξη στην κεντρική διαχείριση γιατί ήταν έσοδα τα οποία επέτρεπαν στις ομάδες να κάνουν τους οικονομικούς τους προϋπολογισμούς τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα