Καμία πρόταση για τηλεοπτικό πάροχο και το «δεν υπάρχει πια Κεντρική Διαχείριση»

Δημήτρης Τομαράς
Καμία πρόταση για τηλεοπτικό πάροχο και το «δεν υπάρχει πια Κεντρική Διαχείριση»

bet365

Αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων σχολίασαν μες στο Δ.Σ. της Λίγκας πως έγινε άνευ ξεκάθαρου αντικειμένου και δίχως το προεδρείο να έχει πρόταση για τηλεοπτικό πάροχο. Η ατάκα για το... τέλος της Κεντρικής Διαχείρισης.
Το προεδρείο της Λίγκας δεν παρουσίασε καμία ξεκάθαρη πρόταση ή προσφορά από κάποιον τηλεοπτικό πάροχο.
Στην διάρκεια δε της συζήτησης στην Super League αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων παραπονέθηκαν για ότι έγινε ένα συμβούλιο δίχως σαφές αντικείμενο και χωρίς βασική στόχευση. «Πρέπει να καταλάβετε πως δεν υπάρχει πια Κεντρική Διαχείριση και τυπικά αφότου αποχώρησε η NOVA. Οπότε τι ακριβώς συζητάμε αυτήν την στιγμή; Να υπάρχει βασικό αντικείμενο και τότε ναι να γίνει κουβέντα», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν. Ο Λεβαδειακός από μέρους του τάχθηκε κατά της κίνησης των 12 λέγοντας ότι περισσότερο κακό παρά καλό επέφερε και διευκρίνισε πως δεν δίνει λευκή επιταγή για κανέναν από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο και ουσιαστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα