Super League: Παραμένει το μπάχαλο για τα τηλεοπτικά!

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Παραμένει το μπάχαλο για τα τηλεοπτικά!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι 15 ομάδες της Super League (ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη NOVA) δεν τα έχουν βρει για τα τηλεοπτικά. Ακόμη γίνονται συζητήσεις για να ανατραπεί το σκηνικό.

Ο διχασμός από την προηγούμενη συνεδρίαση της Λίγκας για το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει. Οι 15 εταίροι (ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην κεντρική διαχείριση καθώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη NOVA) τα λένε αυτή την ώρα στα γραφεία της Super league με την... ρήξη να μεταξύ τους να παραμένει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω. Ωστόσο, υπάρχει και η τάση από την οποία προκύπτει ότι θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα παρθεί η τελική απόφαση.

Αυτήν την στιγμή οι Ξάνθη, Παναιτωλικός και Ατρόμητος είναι της άποψης να πάνε οι 12 μαζί (σ.σ. από την γνωστή κίνηση των 12), αλλά υπάρχουν ακόμα διαφωνίες για αυτό. Επίσης η εκδοχή των 15 άρα η συνέχιση της Κεντρικής Διαχείρισης δεν βρίσκει θετικούς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (σ.σ. παρότι ο Παναθηναϊκός δεν το είπε ξεκάθαρα έδειξε αρνητική στάση) και ενώ η ΑΕΚ φάνηκε να κρατά αποστάσεις ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να διευκρινιστεί πρώτα το πλαίσιο της συμφωνίας. Από πλευράς των ανθρώπων της ΑΕΚ πάντως αυτό που διέρρευσε ήταν να καταγραφούν τα δικαιώματα και οι όροι πιθανού διαγωνισμού για την κεντρική πώληση / εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, κάτι που έδειξε βέβαια ότι δεν πήρε οριστική θέση υπέρ της Κεντρικής Διαχείρισης αλλά θέλει πρώτα να δει τα δεδομένα.

Δεν πήρε θέση ο ΠΑΟΚ, που έτσι και αλλιώς δεν σχετίζεται με όλο αυτό ενώ δεν εμφανίστηκαν θετικοί και οι Λεβαδειακός και Πανιώνιος. Εκτός των άλλων υπήρξε και η πληροφορία για να βγει προκήρυξη ενδιαφέροντος για το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης.

Ο Κωνσταντίνου ήταν ο πρώτος που αποχώρησε λίγο πριν τις 16:00. Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Βρέντζος, Αγραφιώτης και Μπαταγιάννης, τον Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου - Σωπήλης, την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου, ο Μάκης Γκαγκάτσης τον ΠΑΟΚ, από τον Πανιώνιο είναι ο Δάρας, ο Γιώργος Μποροβήλος εκπροσώπησε τον Αστέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπείται από τον Χριστοβασίλη, ο Πανόπουλος είναι για την Ξάνθη, ο Κωστούλας ήταν για τον Παναιτωλικό και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Η Λίγκα αυτήν την στιγμή είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει - εφόσον πάνε βέβαια οι ομάδες όλες μαζί - ένα συμβόλαιο πάνω από 30 εκατ. ευρώ αφού είχε απορρίψει την σχετική κρούση της NOVA. Μία εκ των στοχεύσεων σαφώς και παραμένει η COSMOTE TV δίχως όμως να προκύπτει κάτι το χειροπιαστό αυτήν την στιγμή σε ένα... ρευστό τοπίο και σε μία κατάσταση που αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Ο χρόνος... τρέχει πάντως και στην Super League υπάρχει δεδομένη πίεση για να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα