Αλέξης Κούγιας: Αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

Αλέξης Κούγιας: Αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

Θοδωρής Βασίλης
Αλέξης Κούγιας: Αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ηλία Φυντάνη και συνεχίζει την αγαπημένη του συνήθεια να διώχνει προπονητές έχοντας προχωρήσει σε 39 αντικαταστάσεις τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιακών!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μια αγαπημένη συνήθεια του Αλέξη Κούγια είναι να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα. Ο γνωστός ποινικολόγος διανύει την 12η σεζόν ως ιδιοκτήτης ομάδας (ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναχαϊκή, Λάρισα) και πλέον μετράει 39 αλλαγές τεχνικών.

Ο Ηλίας Φυντάνης το βράδυ της Δευτέρας έγινε το τελευταίο «θύμα» του Αλέξη Κούγια από τους πάγκους κι έγινε ο 7ος προπονητής που βλέπει την πόρτα της εξόδου από το καλοκαίρι του 2015 όταν και ανέλαβε τους «βυσσινί».

Τηνπρώτη του σεζόν στον κάμπο, το 2015-16, ο Κούγιας έκανε μόλις μία αλλαγή, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να ξεκινάει τη χρονιά και τον Σάκη Τσιώλη να την τελειώνει. Την επόμενη σεζόν, η ΑΕΛ ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, για να επιστρέψειξανά ο Τσιώλης ο οποίος επίσης αποχώρησε με τους Βουτιρίτσα και Πάους να τελειώνουν την χρονιά.

Η φετινή σεζόν άρχισε με τον Πάους στον πάγκο ο οποίος είπε αντίο μετά από τρία ματς με τον Τζάκι Ματάισεν να παίρνει το χρίσμα. Μετά από δύο ήττες όμως ο Βέλγος αποχαιρέτησε με τον Ηλία Φυντάνη να αναλαμβάνει και να παραμένει στον πάγκο μέχρι και χθες.

Οι αλλαγές προπονητών όμως δεν είναι μόνο στην ΑΕΛ, αλλά και στις προηγούμενες ομάδες που βρισκόταν ο γνωστός ποινικολόγος. Στον ΠΑΣ Γιάννινα σε 144 παιχνίδια είχε εννιά τεχνικούς με τον κάθε προπονητή να μένει στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου» κατά μέσο όρο 14,5 ματς. Στην Λαμία σε 12 ματς είχε δύο προπονητές, ενώ στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή είχαμε 15 διαφορετικούς προπονητές!

Στα ηνία των «ροσονέρι» βρέθηκε για 231 παιχνίδια με τον Αλέξη Κούγια να κάνει 19 αλλαγές προπονητών με τον Ηλία Φυντάνη να κάθεται στον πάγκο τέσσερις φορές και τον νυν τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σπανό, άλλες δύο. Καταλαβαίνει κανείς ότι με τον Αλέξη Κούγια ιδιοκτήτη η... ηλεκτιρκή καρέκλα του προπονητή έχει γίνει πιο επικίνδυνη από ποτέ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα