Κούγιας για Παναθηναϊκό: «Δεν ξεχνάμε την κλοπή του πρώτου γύρου»

Gazzetta team
Κούγιας για Παναθηναϊκό: «Δεν ξεχνάμε την κλοπή του πρώτου γύρου»

bet365

Με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό (19/2, 19.30), με αναφορές στη διαιτησία του πρώτου γύρου και στη συμπεριφορά του Μαρίνου Ουζουνίδη και των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, μέσω του σάιτ της ΠΑΕ:

«Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού θέλω να κάνω την εξής δήλωση:

Σεβόμαστε σαν ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του και τους οπαδούς του.

Ομως για εμάς το αυριανό παιχνίδι είναι ο πρώτος τελικός από τους εννέα τελικούς, τους οποίους έχουμε να δώσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε αυτούς τους εννέα τελικούς κρίνονται όλοι.

Κρίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, κρίνονται οι προπονητές και τα κριτήρια είναι και αγωνιστικά και κριτήρια συμπεριφορών εντός και εκτός γηπέδου.

Ολυμπιακός -Πανιώνιος Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ειδικά στο αυριανό παιχνίδι ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι προπονητές, ούτε η διοίκηση, ούτε οι οπαδοί μας ξεχνάμε τις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών (ανεξάρτητα αν κάποιοι από αυτούς πρόλαβαν και πήραν μεταγραφή), αλλά και του "σωτήρα" του Παναθηναϊκού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια για κύπελλο και για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο.

Δεν ξεχνάμε πως μας έκλεψαν τη νίκη, με το μαϊμού πέναλτι και το ακυρωθέν γκολ, στο 91 λεπτό, με την υπόδειξη του βοηθού Καραβασίλη από την Καβάλα, κατόπιν προτροπής του Ουζουνίδη, που την άκουσαν όλοι από τον πάγκο της ομάδος μας.

Δεν ξεχνάμε τις προκλητικές δηλώσεις του Ουζουνίδη περί δίκαιης νίκης του Παναθηναϊκού και περί των δήθεν τεράστιων ψυχικών δυνάμεων των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του (τότε το ρόστερ του Παναθηναϊκού άξιζε 17 εκατομμύρια ευρώ) σε ένα ματς που μας έκλεψαν 3 δικούς μας βαθμούς, αφού τώρα θα είχαμε 25 και ο Παναθηναϊκός 21!

Εκτός γηπέδου θα φιλοξενήσουμε τον Παναθηναϊκό, όπως φιλοξενούμε όλες τις ομάδες, αλλά μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, αλλά και οι οπαδοί μας θα παίξουμε λυσσαλέα για μια μεγάλη νίκη.

Δεν μας ξεγελούν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάντοτε μια μεγάλη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα