Υπέροχη κίνηση από Αθανασιάδη που τίμησε τη μνήμη του Φούλοπ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Υπέροχη κίνηση από Αθανασιάδη που τίμησε τη μνήμη του Φούλοπ (pic)

bet365

O τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αθανασιάδης, δεν ξέχασε τον Μάρτον Φούλοπ, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στους Αρκάδες κι έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο το 2015.

Συμπληρώνονται φέτος τον Νοέμβριο 3 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του Μάρτον Φούλοπ, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο θάνατός του συνέβη πριν από ένα παιχνίδι Αστέρα - Ατρόμητου, όπως σήμερα, όπου οι Αρκάδες με τους Περιστεριώτες συγκρούονται στην Τρίπολη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην ομαδική φωτογραφία των ομάδων, ο Ελληνας γκολκίπερ θυμήθηκε τον Ούγγρο, φορώντας μπλουζάκι με τον Φούλοπ από παιχνίδι του συλλόγου της Πελοποννήσου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Φούλοπ έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2012-13 σε 28 παιχνίδια. Είχε φύγει από τη ζωή στις 14 Νοεμβρίου 2015, και στις 21 του ίδιου μήνα οι Αρκάδες υποδέχθηκαν τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0.

Θυμηθείτε το ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης», πριν την έναρξη της αναμέτρησης του 2015, στη μνήμη του άρτι αποθανόντα παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα