Με Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά

Θοδωρής Βασίλης
Με Χέλκβιστ ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά

bet365

Με τον Χέλκβιστ στην αποστολή θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Δεν υπολογίζει σε τρεις ο Γιάννης Πετράκης.

Με τον Φίλιπ Χέλκβιστ να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, θα ταξιδέψουν οι Ηπειρώτες στα Χανιά για να αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά. Ο Σουηδός φορ έδειξε έτοιμος και ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή .

Αντίθετα, στα Γιάννενα έμειναν οι τραυματίες Σκόνδρας και Ντόλοβατς, καθώς και ο τιμωρημένος Μπουκουβάλας. Στα της προπόνησης, αυτή περιελάμβανε ανάλυση τακτικής και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Λίλα, Νικολιάς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπετρά, Μανθάτης, Μπέριος, Βιδάλ, Γιάκος, Χαλκιαδάκης, Κόντε, Χέλκβιστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα