«Στοπ» από Βασιλειάδη και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

«Στοπ» από Βασιλειάδη και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

«Στοπ» από Βασιλειάδη και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

Απαγόρευση και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην AEL FC Arena για το παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΛ, κατόπιν απόφασης του Γιώργου Βασιλειάδη.

Της... απαγόρευσης και αυτή τη βδομάδα στην Superleague Σουρωτή, με τον Υφυπουργό να προτάσσει τη «διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», τόσο στη Λάρισα, όσο και στη Λαμία.

Ετσι, λίγο μετά την επίσημη απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Φθιώτιδα, για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, για τους ίδιους λόγους απαγορεύτηκε και σ' αυτούς του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στη Θεσσαλία, για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19.30), που ρίχνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Τετάρτη (14-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018) και ώρα 19.30΄ στο γήπεδο AEL FC ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Best of internet