Πήγε Ρέντη στο ρεπό της ομάδας ο Γκαρθία, κανονικά την Τετάρτη

Πήγε Ρέντη στο ρεπό της ομάδας ο Γκαρθία, κανονικά την Τετάρτη

Δημήτρης Τομαράς
Πήγε Ρέντη στο ρεπό της ομάδας ο Γκαρθία, κανονικά την Τετάρτη

bet365

Ο Γκαρθία παρότι οι γιατροί του είχαν συστήσει 4 - 5 ημέρες ξεκούρασης μετά το εξιτήριό του, πήγε Ρέντη την Τρίτη στο ρεπό και θέλει να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης.

Πόρτο – Λίβερπουλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την Δευτέρα υπήρχε αποθεραπεία για την ομάδα στον Ρέντη και την Τρίτη ρεπό. Ο Γκαρθία από μέρους του αν και οι γιατροί του συνέστησαν μετά το εξιτήριό του να απέχει από το οτιδήποτε για 4 με 5 ημέρες θέλει να είναι κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης για να αρχίσει προετοιμασία στον Ολυμπιακό για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Άλλωστε ο ίδιος πήγε στον Ρέντη την Τρίτη, την ημέρα του ρεπό, για να τα πει με τους συνεργάτες του. Ο Καταλανός τεχνικός στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο διάστημα της απουσίας του και θέλει να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα