«Γκρίνια» από τους οργανωμένους της Λαμίας για τη μικρή προσέλευση στο ΔΑΚ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
«Γκρίνια» από τους οργανωμένους της Λαμίας για τη μικρή προσέλευση στο ΔΑΚ (pic)

bet365

«Παράπονα» από τους Λαμιώτες που δεν στηρίζουν από κοντά την προσπάθεια των νεοφώτιστων στη Superleague Σουρωτή, σε αντίθεση με την περσινή εικόνα του γεμάτου ΔΑΚ, έκαναν μέσω facebook οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, «Fadomades».

«Γκρίνια» επικρατεί στη Λαμία κι εκφράζεται από τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Φθιώτιδας. Αιτία είναι η «φτωχή», όπως την αντιλαμβάνονται, παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ Λαμίας και η στήριξη προς τους «κυανόλευκους», στην πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αναφορές σε πολίτες της Λαμίας που δεν υποστηρίζουν την ομάδα της πόλης τους, αλλά τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και σε όσους ενώ στην περσινή σεζόν, της ανόδου από τη Football League στη Superleague Σουρωτή, έδιναν το «παρών» στο γήπεδο, φέτος απέχουν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

«Ας το πάρουμε από την αρχή….53 χρόνια ιστορίας. Περιμέναμε πολλά χρόνια, έφυγαν από την ζωή πολλές γενιές με τον καημό να δούνε την Λαμία στην Α’ Εθνική…

Ο στόχος επετεύχθη και το όνειρο έμοιαζε να παίρνει σάρκα και οστά.. στην πραγματικότητα όμως είναι αλλιώς….

Στην Β’ Εθνική η ομάδα μας ήταν σίγουρα μια από τις πιο δυνατές. Λίγο η έδρα λίγο η οργάνωση λίγο η συμπαράσταση του κόσμου.. Φέτος και ενώ όλοι πίστευαν στην ίδια και πολύ περισσότερη στήριξη του Φθιωτικού λαού(και εμείς πιστεύαμε πολύ περισσότερο) φαίνεται ότι μάλλον ο Λαμιώτης θεώρησε αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας απέναντι στην ομάδα του (ΑΕΚ ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΠΑΟΚ…)

Και φαίνεται ξεκάθαρα από την παρουσία του στο γήπεδο… Δυστυχώς κύριοι να βλέπουμε την αλήθεια….Κάτι πάει στραβά… Πλήρης απαξίωση και ενδιαφέρον μηδέν από τους πολίτες της Λαμίας… Ίσως φταίει η αποχή τόσων ετών, ίσως το κεφάλι του καθενός που νομίζει ότι είναι κάτι ξεχωριστό να είσαι με τούς μεγάλους….

Κλείνοντας και για να μην το κουράζουμε άλλο δεν υπάρχει παρθενογένεση.. Πρέπει να χτίσουμε τις επόμενες γενιές φιλάθλων που δεν θα αράζουν στο καφενείο και δεν θα ντρέπονται να είναι μόνο Λαμία…

Ψαχθείτε κύριοι…Προς πάσα κατεύθυνση… Εμείς πήγαμε, πηγαίνουμε και θα πηγαίνουμε σε όλα τα εντός και εκτός…Χωρίς να ζητήσουμε τίποτα. Μόνο κίνητρο η άρρωστη αγάπη μας για αυτή την ομάδα…

Δεχόμενοι τόσο πόλεμο και καθόλου στήριξη…Μας βλέπουν στο γήπεδο σαν εξωγήινους…Αλλά πάντα εκεί… Δίπλα τής….Πότε μόνη…Ποτέ ξανά στα πέτρινα χρόνια..

Υ.Γ.1 Έρχονται τα καλύτερα από εμάς.. Μείνετε συντονισμένοι…Και αγαπήστε την ομάδα της πόλης μας, που μεγαλώσαμε και ζήσαμε πολλά σ’αυτό τον τόπο…

Υ.Γ.2 Όποιος θέλει να μας βρει και να γίνει μέλος της οικογένειας είναι ευπρόσδεκτος…

ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ ΡΕΕΕΕ….

Fadomades Lamia Club….O παλμός της Λαμίας»!

Για την ιστορία, ο μέσος όρος προσέλευσης στους εντός έδρας αγώνες των Φθιωτών φέτος είναι 1.987 εισιτήρια ανά αγώνα, ενώ τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και της 4ης με την ΑΕΚ δόθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, που χρησιμοποιήθηκε ως έδρα, λόγω έργων στη φυσική έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά η προσέλευση από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κι έπειτα, όταν χρησιμοποιήθηκε κανονικά το ΔΑΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα