Τσιλιγκίρη: «Υπάρχουν ακόμα απορίες για τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός;» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Τσιλιγκίρη: «Υπάρχουν ακόμα απορίες για τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός;» (pic)

bet365

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τοποθετήθηκε στα social media για την τιμωρία της ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ.
Σε ποστάρισμά της στο Facebook - που έχει βάλει και φωτογραφίες από τον περσινό τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ - για το Κύπελλο η κ. Τσιλιγκίρη ανέφερε:
Για αυτήν την δικαιοσύνη μιλάμε... Για την δικαιοσύνη που στον περσινό τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπου μαχαιρώθηκε κόσμος, έγιναν εκτεταμένα επεισόδια έξω από το γήπεδο και μέσα στο γήπεδο ... αποφασίζει να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα...!
Πραγματικά δεν θα κάνω καμία μακροσκελή ανάλυση. Την άποψη μου την είπα όταν πληροφορηθήκαμε για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμωρία του Ολυμπιακού μας, που συνοδεύεται με αφαίρεση 3 βαθμών... Για αυτό θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους.
Υ.Γ.1: Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τιμήθηκαν με το βραβείο FAIR PLAY για την στάση τους σε εκείνο το παιχνίδι ...(!!!)
Υ.Γ.2: Αλήθεια ...υπάρχουν ακόμη απορίες για το τι γίνεται και τι πόλεμο δέχεται ο Ολυμπιακος;
Υ.Γ.3: Μην ξεχνάμε ποτέ, ότι αυτό που τους φοβίζει πιο πολύ είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού ... Για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μία γροθιά. Εμείς... και αυτοί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα