Νέα σενάρια με ταλέντο από την Αίγυπτο για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Νέα σενάρια με ταλέντο από την Αίγυπτο για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού, Ομάρ Μίρα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στην Άραμπ Κοντράκτορς, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, δοκιμάστηκε τον προηγούμενο μήνα και εν συνεχεία επέστρεψε στην πατρίδα του.

Όπως υποστηρίζουν οι Αιγύπτιοι, ο Μίρα αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην ομάδα των Ιωαννίνων για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σύμφωνα με το πλάνο, στο τέλος της σεζόν θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του συλλόγου του και του ΠΑΣ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την μεταγραφή του.

Την περασμένη σεζόν ο 18χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε 21 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ με την ομάδα Νέων της Άραμπ Κοντράκτορς. Επίσης έχει κληθεί δύο φορές στην U21 της Αιγύπτου , ενώ έχει συμμετοχές και με την U-19 της αφρικανικής χώρας (3 συμμ./2 γκολ).

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου ακούστηκε για Άντερλεχτ, Ουντινέζε και Έμπολι ενώ χαρακτηρίζεται «νέος Σαλάχ».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνουν άγνοια σε ότι αφορά την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα