Ατομικό ο Βράνιες, θεραπεία για Κονέ και Λόπες

Ατομικό ο Βράνιες, θεραπεία για Κονέ και Λόπες

Δημήτρης Βέργος
Ατομικό ο Βράνιες, θεραπεία για Κονέ και Λόπες

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα το πρωί της Δευτέρας, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου. Θεραπεία ακολούθησαν Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες.

ΠΑΟΚ - Λάρισα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα για να πραγματοποιήσουν την αποκατάστασή τους μετά τη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και σιγά-σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν ρίσκαρε να προπονηθεί κανονικά, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που τον άφησαν εκτός από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Βόσνιος στόπερ πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά στις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να ανεβάσει ρυθμνούς και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ για τον αγώνα με την Ντιναμό.

Φυσικά, θεραπεία ακολούθησαν οι Λόπες και Κονέ με τον πρώτο, όπως είναι γνωστό, να έχει υποστεί ένα οστικό οίδημα στον προσαγωγό και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από μια θλάση οπισθίου μηριαίου, αποχωρώντας τραυματίας από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ ενόψει Πέμπτης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τρίτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα