Χιμένεθ: «Με τη στήριξη του κόσμου όλα είναι πιο εύκολα» (vid)

Χιμένεθ: «Με τη στήριξη του κόσμου όλα είναι πιο εύκολα» (vid)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Με τη στήριξη του κόσμου όλα είναι πιο εύκολα» (vid)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο ΑΕΚ TV μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια που δίνει ο κόσμος της Ένωσης στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε:

«Υπήρξαν παρόμοια παιχνίδια με τον Απόλλωνα, με τον Ατρόμητο, ήταν δύο από αυτά. Σε αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα πέντε βαθμούς, αλλά κάποιες φορές όταν μιλάμε για στατιστική δεν σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν όλες αυτές οι ευκαιρίες είχαν δημιουργηθεί πόσο πιο πάνω θα ήμασταν στη βαθμολογία.

Και με τον Απόλλωνα και με τον Ατρόμητο, όπως και σήμερα, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δημιουργούνται οι ευκαιρίες και μερικές φορές μπορεί να χάνονται και τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά την κούραση και τους τραυματισμούς, υποστήριξε: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Γκάλο χρειάστηκε να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις στις οποίες και στις τρεις τα πήγε καλά. Αυτό που μας ζητάει ο κόσμος και είναι απόλυτα λογικό είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο. Σίγουρα με τόσα παιχνίδια συσσωρεύεται κούραση και μπορεί να υπάρξουν και τραυματισμοί».

Τέλος, για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι εύκολο το μήνυμα που μπορώ να στείλω. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη του κόσμου που είναι εδώ και μας έχουν βοηθήσει και η αλήθεια είναι ότι όταν βρίσκονται εδώ και μας βοηθάνε, εγώ μπορώ να σχεδιάσω το παιχνίδι πιο εύκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα