O Γιώργος Σαββίδης για τον... χαλίφη από τα Lidl! (pic)

Gazzetta team
O Γιώργος Σαββίδης για τον... χαλίφη από τα Lidl! (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, θυμίζοντας αυτό που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και κάνοντας αναφορά στον... χαλίφη από τα lidl!

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Σαββίδης, δεν παρέλειψε να πάρει θέση μέσω social media για το κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΚ, με το οποίο η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Θυμίζοντας την απόφαση του διαιτητή Θάνου στο Αγρίνιο να μην δείξει την «άσπρη βούλα» στη φάση με το χέρι του Μιχάι στο Αγρίνιο, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε τελικά τον Παναιτωλικό με 0-1, σύγκρινε τις δυο φάσεις στην ίδια φωτογραφία και τη συνόδεψε με το μήνυμα (σε greeklish) «χαλίφης από τα lidl»!

Δείτε τη φωτογραφία:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα