«Γκάζια» Βρέντζου στους παίκτες: «Είναι ντροπή, συνέλθετε»!

Δημήτρης Τομαράς
«Γκάζια» Βρέντζου στους παίκτες: «Είναι ντροπή, συνέλθετε»!

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος έριξε... γκάζια προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα - αποκλεισμό τους στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Έκανε λόγο για ντροπή και για τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες.
Ο κ. Βρέντζος που ήταν στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε και στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν... χαρίστηκε στους παίκτες μετά την εμφάνισή τους στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Είναι ντροπή να παίζετε έτσι στον Ολυμπιακό!
Δεν ήταν εικόνα αυτή. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο πρωτάθλημα και την Ελλάδα γενικότερα και αγωνίζεστε στην πιο μεγάλη ομάδα στην χώρα, τον Ολυμπιακό. Συνέλθετε άμεσα», τους επισήμανε μεταξύ άλλων στον Ρέντη. «Εμείς το πιστεύουμε ακόμα για το πρωτάθλημα. Ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να το κατακτήσουμε. Πιστέψτε το και εσείς για την ομάδα και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να αλλάξετε το κλίμα και κερδίστε όλα τα ματς που απομένουν», συνέχισε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Ο Γιάννης Βρέντζος τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ότι δεν τους λείπει τίποτα και αμείβονται πολύ παραπάνω από τους παίκτες της «Ένωσης» και πως δεν γίνεται να χάνουν έτσι από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και με τέτοιες εμφανίσεις.
Έδωσε επίσης δίκιο στον κόσμο που αντιδρά με τόση απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Εκ μέρους της διοίκησης ζητήθηκε το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της χρονιάς και η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα