Παίρνει Στόουκς ο Απόλλων (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παίρνει Στόουκς ο Απόλλων (vid)

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι κοντά στην απόκτηση του 29χρονου στράικερ.

Στο «κάδρο» του Απόλλωνα μπαίνει τις τελευταίες ώρες ο Αντονι Στόουκς. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο φορ που έπαιζε στη Χιμπέρνιαν και ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ιρλανδός στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρσεναλ κα για χρόνια έχει παίξει στο νησί. Μεταξύ άλλων σε Σάντερλαντ (36/3), Κρίσταλ Πάλας (13/1) και φυσικά στη Σέλτικ όπου και έκανε μεγάλη καριέρα. Από το 2010 μέχρι το 2016 έπαιξε σε 191 ματς των Καθολικών και σημείωσε 76 γκολ.

Εχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Σκωτίας με τη φανέλα τους και 2 Κύπελλα, ενώ μέχρι το 2014 είχε 9 συμμετοχές με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Μεταξύ άλλων για χρόνια έπαιζε και στη Χιμπέρνιαν και με τη φανέλα της κατέκτησε το Κύπελλο τη σεζόν 2015/16.

Με ύψος 1.85, πλέον για πρώτη φορά θα αφήσει την Γηραιά Αλβιώνα για χάρη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα