Τα λεφτά του Βιγιαφάνιες πήγαν στην εφορία

Τα λεφτά του Βιγιαφάνιες πήγαν στην εφορία

Gazzetta team
Τα λεφτά του Βιγιαφάνιες πήγαν στην εφορία

bet365

Τα χρήματα από την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες πήγαν στην εφορία αντί για τις δόσεις των παικτών.

Ατρόμητος Αθηνών- ΠΑΟΚ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην εφορία πήγαν τα λεφτά από την προκαταβολή της μεταγραφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ. Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει πως ο ίδιος θα αναλάβει να πληρώσει την εφορία, η τελευταία δόση πληρώθηκε από τα λεφτά που έδωσε η Αλάνιασπορ για την μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Τα χρήματα από την μεταγραφή του Αργεντινού προορίζονταν για τις δόσεις παικτών που έχουν κάνει προσφυγή και απειλούν με επιβολή ποινής αφαίρεσης βαθμών. Πάντως, οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθάριζαν ότι ναι μεν με τα λεφτά του Βιγιαφάνιες πληρώθηκε η δόση της εφορίας, αλλά τα λεφτά που θα έβαζε ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» θα πάνε σε άλλες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα