Ζητούν εξηγήσεις στο Κορωπί!

Ζητούν εξηγήσεις στο Κορωπί!

Νίκος Αθανασίου
Ζητούν εξηγήσεις στο Κορωπί!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι στα όριά τους και ζήτησαν ενημέρωση από την διοίκηση του «τριφυλλιού» για τις οφειλές που αφορούν την μισή δόση Οκτωβρίου και ολόκληρη για τον Δεκέμβριο.

Το κλίμα στο Κορωπί είναι βαρύ μετά τις συνεχόμενες καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν άμεσα εξηγήσεις από την διοίκηση του «τριφυλλιού». Στους παίκτες του Ουζουνίδη, ο οποίος είναι απλήρωτος εδώ και μήνες, οφείλεται η μισή δόση του Οκτωβρρίου και ολόκληρη του Δεκεμβρίου, ενώ άπαντες έχουν δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και άλλα μέλη του ΔΣ θα δώσουν το παρών την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα