Τέλος η σεζόν για τον Μανούσο

Τέλος η σεζόν για τον Μανούσο

Νίκος Μαρούδας
Τέλος η σεζόν για τον Μανούσο

bet365

Οι φόβοι για τον Γιώργο Μανούσο επιβεβαιώθηκαν, με τον Έλληνα επιθετικό να ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιώργος Μανούσος αν και το πάλεψε με συντήρηση και φαρμακευτική αγωγή, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει το χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Έλληνας επιθετικός, από τον Νοέμβριο είναι εκτός αγώνων κι ενώ έφτασε κοντά στην επιστροφή του, τελικά οι ενοχλήσεις επέστρεψαν.

Αυτό τον πήγε ακόμα πιο πίσω καθώς συνέχισε να κάνει συντήρηση και να παίρνει φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν με αυτό τον τρόπο οι πόνοι και να επιστρέψει μέσα στη σεζόν στην ομάδα. Τελικά αυτό δεν έγινε και πάρθηκε η απόφαση ο Μανούσος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο χιαστό.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως ο 30χρονος επιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Θα είναι όμως σε θέση να αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα