O Λουτσέσκου ξεκουράζει τους βασικούς του

O Λουτσέσκου ξεκουράζει τους βασικούς του

Gazzetta team
O Λουτσέσκου ξεκουράζει τους βασικούς του

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές (Βιεϊρίνια, Μάτος, Μαουρίσιο, Κρέσπο), ενώ ο Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαμήλωσε κι άλλο την ένταση των προπονήσεων, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρία δυνατά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στην προπόνηση της Τρίτης (6/2) δεν συμμετείχαν οι Μάτος και Βιεϊρίνια, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, χωρίς να βγουν στο γήπεδο, ενώ οι Μαουρίσιο και Κρέσπο , αφού πρώτα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, συνέχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εμφάνισε ένα ουρολογικό πρόβλημα και λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγήθηκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα, δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα αλλά και τις στημένες φάσεις.

Την Τετάρτη (07.02) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα