Παραιτήθηκε η Μπαλωμένου από τον Παναθηναϊκό

Παραιτήθηκε η Μπαλωμένου από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Παραιτήθηκε η Μπαλωμένου από τον Παναθηναϊκό

bet365

Παρελθόν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί η επικεφαλής του νομικού τμήματος, Αθηνά Μπαλωμένου μετά από δική της απόφαση.

Η Αθηνά Μπαλωμένου αποτέλεσε επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια ενώ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ενεργό ρόλο στις σημαντικές αποφάσεις του «τριφυλλιού». Ήταν μία από τους στενότερους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου στην διοίκηση της ΠΑΕ αν και καμία επαφή δεν είχε με το αντικείμενο. Όχι κάτι ασυνήθιστο για τις επιλογές του «παρκαρισμένου» μεγαλομετόχου. Η έμπειρη νομικός μετά από δική της επιθυμία ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τους «πράσινους» το απόγευμα της Τρίτης και από σήμερα αποτελεί παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα