Λαμία: Δίωξη εις βάρος του Παπαδόπουλου για το επεισόδιο στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Λαμία: Δίωξη εις βάρος του Παπαδόπουλου για το επεισόδιο στη Λεωφόρο

bet365

Δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα της Λαμίας Νίκου Παπαδόπουλου, για όσα συνέβησαν μεταξύ του και οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Γεώργιος Λαΐνης άσκησε δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα της Λαμίας Νικόλαου Παπαδόπουλου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1β, 24, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα, μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (10/1/18), ο γκολκίπερ των Φθιωτών είχε έντονο φραστικό επεισόδιο, λίγο πριν τη flash interview για τις ανάγκες της CosmoteTV, με οπαδό στην κερκίδα, ο οποίος, όπως ισχυρίζονται οι «κυανόλευκοι», εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Οπως όλα δείχνουν, ο Παπαδόπουλος θα κληθεί σε απολογία για όσα εκτιλύχθηκαν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αφού η κλήση του προέκυψε μετά από τη χρήση οπτικού υλικού, που διέρρευσε μετά το τέλος του αγώνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς , όπως προβλέπει το άρθρο 15 παρ. 8 του ΚΑΠ κι αναφέρεται στο άρθρο 3 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως στο άρθρο 10 παρ.β προβλέπεται «ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ (120)», αλλά αυτό σε περίπτωση που «ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας». Ο Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση δεν είχε αποβληθεί, αφού η αντιπαράθεσή του με την κερκίδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Θυμηθείτε ΕΔΩ όσα δήλωσε την επόμενη μέρα στο gazzetta.gr ο 26χρονος παίκτης της Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα